Gå videre til innhold
Grunnmuren ble bygd i 1973, nå står bygget ferdig.

Pressemelding -

Grunnmuren ble bygd i 1973, nå står bygget ferdig.

I 1973 bygde Elsa og Magnar Nordvik grunnmuren til dagens konstruksjon i det nye hovedanlegget for Toyota i Bodø. Flere av de historiske elementene i byggverket er beholdt som en del av arven som nå tas med videre inn i fremtiden.

Bygget er videreutviklet ut ifra skisser Magnar Nordvik tegnet på 80-tallet. I dag 47 år etter at hovedbygget sto ferdig, overtar vi ett nytt moderne bygg som står fjellstøtt historisk. Nå er vi klar for å ta imot kollegaer, familier, kunder og ambassadører for dette imponerende mobilitetsselskapet Toyota, forteller daglig leder Christian Nordvik.

Åpent døgnet rundt hele året

Det nye Toyota anlegget er konstruert for å møte kunden 24/7, døgnet rundt, 365 dager i året. Det er flere spennende tekniske løsninger i bygget. En av disse innovative løsningene er virtuell visning av nye Toyota modeller i full størrelse. I tillegg er det installert flere automatiserte roboter som tar seg av deler av renholdet, sier driftsleder Gøran Skogstad.

Energieffektivt bygg

Nordvik jobber aktivt med bærekraftsmålene og har en arbeidsplan om å redusere energiforbruket. Det er gjort fremtidsrettede og langsiktige investeringer for å energi-optimalisere bygningsmassen på hele området. Det er blant annet boret 3000 meter med rør for å kunne benytte seg av jordvarme som kilde til ren energi. I sommermånedene når byggene kjøles, lagres varmen i brønnene og kan tas i bruk når det blir kjøligere ut på høsten, sier en stolt eiendomssjef Paal Skaalsvik.

Denne framtidsrettede investeringen vil også forsyne Nordviks eksisterende bygningsmasse på Stormyra med energi. Det er installert energistyring som gjør at vi kan følge energiforbruket kontinuerlig og gjøre justeringer fortløpende fra servicesenteret.

Lokalt engasjement

Sortland Entreprenør og Elektro Bodø har nok en gang levert på tiden og et flott bygg, med mange gode lokale underleverandører, forteller en fornøyd eiendomssjef Paal Skaalsvik.

Driftsleder Gøran Skogstad og salgssjef Tom Fossen gleder seg sammen med alle kollegaene til å gi besøkene fine opplevelser i det nye Toyota anlegget på Stormyra i Bodø.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Nordvik Gruppen
Stormyrveien 25
8008 Bodø
Norge