Gå videre til innhold
Brønnøysund: Hans Arvid Ormøy Singdahlsen er ny daglig leder for Nordvik AS i Brønnøysund. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Brønnøysund: Hans Arvid Ormøy Singdahlsen er ny daglig leder for Nordvik AS i Brønnøysund. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Hans Arvid er ny daglig leder i Brønnøysund

Skal lede Toyota forhandleren til Nordvik på Salhus.

Hans Arvid Ormøy Singdahlsen (35) startet som bilselger og kunderådgiver i Nordvik i 2021. Litt over ett år senere inntar han sjefsrollen: -Det er veldig spennende. Nordvik er en solid bedrift med lang historie på Helgeland, og jeg er veldig glad for å få muligheten til å være med å utvikle forhandleren videre.

Åpnet nytt i 2019

Nordvik flyttet inn i nye og moderne lokaler på Salhus i 2019. Her tilbyr de service og vedlikehold av kjøretøy fra alle bilmerker. De har også bilbutikk med et bredt utvalg nye- og brukte Toyota. Forhandleren har 6 medarbeidere og er en del av Nordvik sine 11 Toyota forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms.

Kompetanseutvikling internt

Operativ direktør i Nordvik AS, Bjørnar Hansen er glad for å ha Hans Arvid med på laget: I Nordvik har vi tradisjon for å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen, og vi er veldig glade for at Hans Arvid ønsker å satse videre sammen med oss. Han har bred kompetanse og et stort lokalt nettverk som kommer godt med i hans nye rolle.

Hans Arvid overtok rollen 1. september 2022.

Brønnøysund: Toyota forhandleren i Brønnøysund. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

M Nordvik AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge