Gå videre til innhold
Ønsker at kundene skal føle seg hjemme når de besøker den nye butikken, forteller Morten Teksnes salgssjef og brand manager hos Lexus Bodø
Ønsker at kundene skal føle seg hjemme når de besøker den nye butikken, forteller Morten Teksnes salgssjef og brand manager hos Lexus Bodø

Pressemelding -

I dag åpner Lexus en helt ny butikk i Bodø.

Det har lenge vært en drøm for oss å inkludere Lexus i vår portefølje. Det japanske bilmerket er kjent for sine luksuriøse hybridbiler, solid kvalitet og ekstraordinære opplevelser. Butikken i Bodø er konstruert slik at kunden skal føle seg som hjemme og kunne unne seg litt ekstra luksus i hverdagen, forteller Morten Teksnes, salgssjef og brand manager hos Lexus Bodø.

Lexus Bodø ble etablert høsten 2019 og nå står det nye forhandleranlegget på Stormyra ferdig. Lexus Bodø er den 11. forhandleren til bilmerket i Norge. Nordvik står bak denne etableringen. - Kundene i Nordland har tatt godt imot oss, noe vi er veldig takknemlig for. Modellene til Lexus er attraktive og salget hittil har gått over all forventing, forteller Teksnes.

Det nye lokalet inneholder bilutstilling med nye biler. I det eksisterende bilanlegget finnes også brukte Lexus, samt autorisert verksted for service og vedlikehold. Det er første gangen vi bygger en butikk med så høye krav til standard. Sortland Entreprenør og Elektro Bodø har nok en gang levert oss et flott bygg sammen med lokale leverandører, forteller eiendomssjef Paal Skaalsvik.


Klare åpning: Brand manager Morten Teksnes (t.h) og eiendomssjef Paal Skaalsvik er klar for åpning av den nye Lexus butikken. Foto: Lexus Bodø

Energieffektivt bygg

Nordvik jobber aktivt med bærekraftsmålene og har en arbeidsplan om å redusere energiforbruket. Det er gjort fremtidsrettede og langsiktige investeringer for å energi-optimalisere bygningsmassen på hele området. Det er blant annet boret 3000 meter med rør for å kunne benytte seg av jordvarme som kilde til ren energi. I sommermånedene når byggene kjøles, lagres varmen i brønnene og kan tas i bruk når det blir kjøligere ut på høsten, sier en stolt eiendomssjef Paal Skaalsvik.

Denne framtidsrettede investeringen vil også forsyne Nordviks eksisterende bygningsmasse på Stormyra med energi. Det er installert energistyring som gjør at vi kan følge energiforbruket kontinuerlig og gjøre justeringer fortløpende fra servicesenteret.

Gleder seg til å ta imot kundene

- Det er mange spente kunder som er nysgjerrig på den nye butikken. Vi gleder oss til å gi dem en fin opplevelse, forteller Teksnes. Lexus har vunnet Autoindex ni år på rad, og vi skal gjøre det vi kan for at de forblir de mest tilfredse bileierne i Norge. Vi er ydmyk og stolt, og gleder oss til å ta fatt på oppgaven, avslutter Teksnes.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge