Gå videre til innhold
Kolvereid: Freddy Flosand og teamet hos Nordvik Kolvereid inviterer til åpningsfest. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Kolvereid: Freddy Flosand og teamet hos Nordvik Kolvereid inviterer til åpningsfest. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Inviterer til åpningsfest på Kolvereid

Høsten 2021 åpnet Nordvik dørene på sitt nye bilverksted på Kolvereid. Nå er det endelig klart for åpningsfest: -Vi har tradisjon om å feire litt ekstra når vi åpner nytt, men restriksjonene ga oss litt begrensninger sist. Nå er tiden inne, og vi er klare for å ønske kundene velkommen til en dag fylt med fyrverkeri, tilbud og gode opplevelser, sier Freddy Flosand, daglig leder hos Nordvik Kolvereid.

Det nye verkstedet på 1.775 m2 er merkesertifisert for Toyota og befinner seg i de tidligere lokalene til Ytre Namdal Verkstedssenter (gamle meieriet) på Solsida Næringsområde. Her tilbyr de service og vedlikehold av både små og store kjøretøy for alle bilmerker med topp moderne utstyr. Nylig har de også etablert bruktbilsalg hvor de tilbyr et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker: -I tillegg til et bredt utvalg av bruktbiler i butikken, har vi muligheten til å levere bruktbiler raskt fra alle Nordvik sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms. Det betyr at vi til enhver tid har nærmere 200 bruktbiler å velge mellom, sier Freddy. Han er meget fornøyd med mottakelsen og den økende oppdragsmengden de opplever. -Vi setter pris på at kundene velger å handle lokalt hos oss på Kolvereid og at Toyota-eierne nå har fått en kortere vei for å få utført sine servicer og reparasjoner her i Ytre Namdal.

Nordvik Kolvereid åpner 1. september kl. 18:00.

Se åpningstilbudene her.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

M Nordvik AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge