Gå videre til innhold
Bodø: Jørn Østensen (t. h) blir bilselger for Opel og Citroën. Her sammen med Daglig leder for M Nordvik, Chriss Marken (t.v) Foto: Nordvik Gruppen AS.
Bodø: Jørn Østensen (t. h) blir bilselger for Opel og Citroën. Her sammen med Daglig leder for M Nordvik, Chriss Marken (t.v) Foto: Nordvik Gruppen AS.

Pressemelding -

Jørn blir bilselger for M Nordvik i Bodø

Jørn Østensen (44) har lang fartstid og har jobbet 17 år i bilbransjen. Nå får han ansvaret for å selge Opel og Citroën hos bilforhandleren M Nordvik i Bodø.

Det er med stor glede at vi kan ønske Jørn velkommen i teamet vårt. Jørn har solid erfaring og relevant kompetanse, og vi er takknemlig for at han ønsker å satse videre sammen med oss i M Nordvik, forteller Chriss Marken, daglig leder i M Nordvik.

M Nordvik (tidligere O.P. Fure AS) er forhandler av bilmerkene Opel, Peugeot, Citroen, Isuzu og Suzuki i Bodø. I 2019 ble Nordvik Gruppen majoritetseier i selskapet og bilforhandleren ble fusjonert med Hemnes Bil AS. -Vi står ovenfor en spennende tid og gleder oss til å bygge nye muligheter sammen som ett M Nordvik, fortalte Marken.

Jørn tiltrer stillingen 3. februar og blir en del av et salgsteam bestående av tre bilselgere. Han gleder seg til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag: -Jeg ser frem til å møte kundene og bli med på reisen med å bygge opp og videreutvikle Opel og Citroën i Bodø. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge