Følg Nordvik Gruppen

Kjempet i toppen i årets mekanikerkonkurranse

Pressemelding   •   sep 21, 2017 09:09 CEST

Finalist i årets mekaniker konkurranse - Bjørn Inge Lånan Nicolaisen.

Bjørn Inge Lånan Nicolaisen fra Bodø kjempet i toppen under årets mekanikerkonkurranse hos Toyota Norge. Mekanikeren som til daglig jobber hos Nordvik i Bodø kvalifiserte seg til finalen etter innledende runder hvor 22 teknikere kjempet om en finaleplass. I fredagens finale i Drammen stod det igjen seks finalister som skulle kjempe om den gjeve tittelen som "Årets mekaniker 2017". 

I finalen gikk deltakerne i gjennom praktiske og teoretiske oppgaver. Det begynte med feilsøking av Prius Plug-in og Proace, før de skulle igjennom en teoretisk oppgave og kjøretur med en kunde. Hver oppgave ga poeng som til slutt ble summert opp og ga en vinner av konkurransen. 

Vi gratulerer Kristoffer Andre Finstad Tømte fra Toyota Asker & Bærum med førsteplass, og takker Bjørn Inge for fantastisk innsats.

Vi gleder oss til å følge utviklingen videre i ditt arbeid hos Nordvik.

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019