Gå videre til innhold
Harstad: Bilselger Leif Forsland hos Nordvik er klar for lansering av nye Proace firehjulstrekk. Foto: Nordvik.
Harstad: Bilselger Leif Forsland hos Nordvik er klar for lansering av nye Proace firehjulstrekk. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Nå er varebilen med firehjulstrekk klar for Harstad

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Harstad.

Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i Norge. Den blir betegnet som en av de største suksessene i norsk bilhistorie. Nå er oppfølgeren Toyota Proace klar med firehjulstrekk.

- Varebiler fra Toyota er kjente for å være ekstremt driftssikre og vi har mange fans over hele landet. Disse har i lengre tid ønsket at forhandlerne kan levere Toyota Proace med firehjulstrekk. Det vil øke bruksmulighetene for varebilen for mange av kundene. Vi er veldig glade for å kunne innfri på dette ønsket nå, sier Leif Forsland hos Nordvik.

Det er mange grunner til å like at Proace har kommet med firehjulstrekk. En av de er det svært lette påbygget som gir Proace nyttelast på hele 1400 kg, noe som gjør den til klassens desidert beste på nyttelast. I tillegg har den også en hengevektkapasitet på 2500 kg.

- Føreren kan enkelt veksle mellom tohjuls- og firehjulstrekk, noe som resulterer i lave utslipp. Andre fordeler er økt bakkeklaring, ekstra beskyttelsesplater under bilen foran og ryggekamera.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge