Gå videre til innhold
Fornøyd bilberger Frank Robin Furuhagen
Fornøyd bilberger Frank Robin Furuhagen

Pressemelding -

NAF bilberger i Salten ble best på kundeservice i Norge!

Nord Salten Auto driver bilberging i Hamarøy/Salten distriktet for NAF/SOS og Falck. Nylig fikk de utmerkelsen "Beste kundeservice 2018". Disse resultatene er en hyggelig tilbakemelding til våre dyktige ansatte. Dette er også en bekreftelse på at vi gjør mye riktig, sier Frank Robin Furuhagen.

Undersøkelsen er gjennomført av NAF og stasjonen oppnådde hele 5,97 poeng av 6 mulige i kåringen.

Vi ønsker å rette en stor takk til vår samarbeidspartner VIFA Bilberging og alle de trivelige kundene våre som har bidratt til at vi har mottatt denne utmerkelsen. Vi skal jobbe hver eneste dag for å fortsatt gi våre kunder gode opplevelser i møte med oss, sier Frank.

NAF gjennomfører måling hver måned blant deres medlemmer. Her baserer de undersøkelsen på hvor fornøyde medlemmene er med NAF Veihjelp totalt sett og innenfor kriteriene menneskelige relasjoner, god service, respekt og fornøyde kunder.

Related links

Emner

Regioner


Nordvik består av 24 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 910 milloner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig. 

Pressekontakt

Elisabet Nordvik

Elisabet Nordvik

Pressekontakt Markedssjef - Nordvik Gruppen AS 950 36 560

Relatert materiale

Relaterte nyheter