Følg Nordvik Gruppen

Nina og Freddy vant ekstrautstyr for 77.837,-

Pressemelding   •   mai 10, 2017 10:41 CEST

Fra venstre, Maja Evjenth fra Nordvik og vinnerne Nina og Freddy Johansen.

Det var under lanseringen av den nye Toyota C-HR at Toyota Norge hadde en konkurranse hvor alle som kjøpte modellen under Premieredagene 12.-21. januar var med i trekningen av ekstrautstyret de hadde valgt. Sist uke ble Nina og Freddy Johansen tilfeldig trukket ut blant kunder fra hele landet, og kunne glede seg over å få tilbakebetalt hele 77.837,- på bilkjøpet.

-Nå kan vi angre på at vi ikke gikk for DEFA-varmeren som vi utsatte rett før vi la inn bestilling, forteller Freddy ironisk når de tar turen innom for å ta imot premien. Han er storfornøyd med seieren, og forteller at han ble rimelig paff da forhandleren ringte. Han får støtte fra Nina, som skyter inn at de ikke var klar over konkurransen før de fikk den hyggelige beskjeden om at de hadde vunnet. -Det er ikke hver dag at bilforhandleren ringer for å gi tilbake penger, så du kan si at vi ble ganske overrasket.

Det hyggelige paret fra Bodø hadde tatt seg god tid til å finne en bil som passet deres behov. Bilselger Maja Evjenth fra Nordvik forteller at de ønsket seg en mindre bil, men ville beholde høyden og oversikten i førersetet. Her passet Toyota C-HR midt i blinken. Ekstrautstyret er også nøye valgt ut. I tillegg til tilvalg på skinninteriøret og JBL-anlegget til Supreme Tech-utgaven, har de gått for toppspekket bil med blant annet navigasjon, hengerfeste, offroad-pakke, piggfrie vinterhjul og dekktrykksensorer.

Vi gratulerer!

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019