Gå videre til innhold
Bodø: Daglig leder Stig Franzen fra Stormyra Karosseri og Ass. Konsernleder Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen og. Foto: Nordvik Gruppen.
Bodø: Daglig leder Stig Franzen fra Stormyra Karosseri og Ass. Konsernleder Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen og. Foto: Nordvik Gruppen.

Pressemelding -

Nordvik Gruppen kjøper Stormyra Karosseri AS

Satser ytterligere på bilskade i Salten

Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø og består av 23 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå overtar konsernet bilskadeverkstedet til Stormyra Karosseri AS i Bodø: -Et viktig satsingsområde, forteller Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Høy kompetanse

Nordvik Gruppen har vært representert med bilskadeverksted for Toyota på Skeid fra 1965 og på Stormyra siden 1973-tallet. Nå utvider de virksomheten ytterligere på bilskadesiden for å styrke sin posisjon i fremtidens bilmarked: -Bilskade er et viktig satsingsområde for oss. Nå utvider vi satsingen med oppkjøp av Stormyra Karosseri AS. Bilskadeverkstedet er en trygg aktør med høy kompetanse som vi tror vil passe godt inn i vår portefølje, forteller Fredrik Nordvik. Stormyra Karosseri er positiv til overtakelsen: -Vi er fornøyd med at Nordvik Gruppen overtar nå når jeg velger å trekke meg tilbake, forteller Daglig leder Stig Franzen.

I Salten har Nordvik Gruppen Toyota forhandleren Nordvik og Opel forhandleren O.P. Fure i Bodø, Bilskadesenteret på Fauske, Nord Salten Auto, bilverkstedet Nordvik på Fauske, Glomfjord og Halsa.

-Det viktigste for oss er å legge til rette for at forhandlerne våre driftes godt lokalt. Vi skal bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere, forteller Fredrik Nordvik.

Stormyra Karosseri AS har 8 medarbeidere og hadde i 2018 en omsetning på 25 millioner kroner. Nordvik Gruppen har 250 medarbeidere og en omsetning på 800 millioner kroner.

Nordvik Gruppen overtar Stormyra Karosseri AS med tilhørende leieavtale 1. august 2019.

Emner

Tags

Regioner


____________________________________________________________________________________________

Nordvik består av 22 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 800 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Pressekontakt

Fredrik Nordvik

Fredrik Nordvik

Ass. Konsernleder - Nordvik Gruppen AS 977 44 962

Relatert materiale

Relaterte nyheter