Gå videre til innhold
Bodø: Nordvik Gruppen har inngått intensjonsavtale om kjøp av Bodø Billakkering AS. Foto: Nordvik
Bodø: Nordvik Gruppen har inngått intensjonsavtale om kjøp av Bodø Billakkering AS. Foto: Nordvik

Pressemelding -

Nordvik Gruppen satser ytterligere på bilskade i Salten

Har inngått intensjonsavtale om kjøp av Bodø Billakkering AS.

I april ble det kjent at Nordvik Gruppen overtar bilskadeverkstedet Stormyra Karosseri AS i Bodø. Nå er konsernet inne i en ny prosess med intensjon om overtakelse av lakkeringsverkstedet Bodø Billakkering AS. -Et viktig satsingsområde, forteller konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Høy kompetanse

Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø og består av 23 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå ønsker de å utvide virksomheten ytterligere på bilskadesiden for å styrke sin posisjon i fremtidens bilmarked. -Bilskade og lakk er et viktig satsingsområde for oss. Nå ønsker vi å utvide satsingen ytterligere og er i en prosess om overtakelse av Bodø Billakkering AS. Lakkeringsverkstedet er en trygg aktør med høy kompetanse som vi tror vil passe godt inn i vår portefølje, forteller konsernleder Thor Allan Nordvik. Han får støtte fra daglig leder Terje Fagervik fra Bodø Billakkering som forteller at tidspunktet passer godt nå som han ønsker å trekke seg tilbake.

I Salten har Nordvik Gruppen Toyota forhandleren Nordvik og Opel forhandleren O.P. Fure i Bodø, Bilskadesenteret på Fauske, Nord Salten Auto, bilverkstedet Nordvik på Fauske, Glomfjord og Halsa. -Det viktigste for oss er å legge til rette for at forhandlerne våre driftes godt lokalt. Vi skal bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere, forteller Thor Allan Nordvik.

Bodø Billakkering AS har 4 medarbeidere og hadde i 2018 en omsetning på 6 millioner kroner. Nordvik Gruppen har i dag 320 medarbeidere og en omsetning på om lag 910 millioner kroner. 

Related links

Emner

Tags

Regioner


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

Thor Allan Nordvik

Thor Allan Nordvik

Konsernleder - Nordvik Gruppen AS 908 34 853

Relatert materiale

Relaterte nyheter