Gå videre til innhold
Bodø: Konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen og Daglig leder og medeier Chriss Marken fra Nye O.P. Fure. Foto: Nordvik Gruppen.
Bodø: Konsernleder Thor Allan Nordvik fra Nordvik Gruppen og Daglig leder og medeier Chriss Marken fra Nye O.P. Fure. Foto: Nordvik Gruppen.

Pressemelding -

Nordvik Gruppen styrker sin posisjon i Salten

Nordvik Gruppen blir majoritetseier i bilforhandleren Nye O.P. Fure i Bodø.

I mars ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av tre strategiske partnere av Bertel O. Steen i Nord-Norge. Målet med intensjonsavtalen er å styrke distribusjonen og forhandlernettet i Nord, hvor Bertel O. Steen representerer 7 ulike person- og varebilmerker: Mercedes-Benz, Kia, Opel, Peugeot, Citroën, DS og Smart. Nå overtar Nordvik Gruppen 51% av aksjene i bilforhandleren O.P. Fure som tilbyr Opel i Bodø.

-Nordvik Gruppen har vært representert med Toyota i Bodø siden 1965 og ønsker med dette å styrke vår posisjon i fremtidens bilmarked. Nå satser vi ytterligere og har stor tro på samarbeidet med dagens eiere, forteller Konsernleder Thor Allan Nordvik. Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø og består fra før av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

En naturlig retning

Daglig leder og medeier i Nye O.P Fure, Chriss Marken er fornøyd med det nye partnerskapet og mener at det er naturlig i den retningen som bilbransjen går. -Nordvik er en solid aktør med sterk lokal tilstedeværelse, og for oss blir det fint med et tettere samarbeid. Det som er litt gøy å tenke tilbake på i dag er at grunnleggeren av Nordvik, Magnar Nordvik startet sin karriere i bilbransjen her hos O.P Fure i 1950. Han jobbet her i noen år, før han i 1960 startet sin egen virksomhet hvor han solgte brukte Opel fra Tyskland. Så det føles litt som at to familier med lang biltradisjon møtes igjen for å samle krefter, sier han.

Thor Allan Nordvik mener at det viktigste blir å legge til rette for at forhandlerne i Nordvik Gruppen driftes godt lokalt. -Vi skal bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

I 2018 hadde Nye O.P.Fure AS 13 medarbeidere og en omsetning på 62 millioner kroner. Nordvik Gruppen har i dag 250 medarbeidere og en omsetning på om lag 800 millioner kroner. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


____________________________________________________________________________________________

Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 800 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Pressekontakt

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet forventer å passere 1,5 milliarder kroner i omsetning og selge rundt 4000 nye og brukte biler i inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Kolvereid, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Nordvik Gruppen
Stormyrveien 25
8008 Bodø
Norge