Følg Nordvik Gruppen

Nordvik og Ringer i Vannet går sammen

Pressemelding   •   des 20, 2016 13:47 CET

Fra venstre, Christian Nordvik fra Nordvik Gruppen, Roger Strand og Janne Krohn-Hansen fra Ringer i Vannet.

Nordvik Gruppen AS signerte nylig konsernavtale med Ringer i Vannet og sammen skal vi arbeide for at mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet skal få en ny mulighet. 

Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft. De tar utgangspunkt i arbeidsgivers behov for arbeidskraft, finner den riktige kandidaten og åpner for en praksisperiode uten arbeidsgiveransvar. Målet er fast ansettelse og flere tilbake i arbeidslivet.

Samfunnsansvar er et av våre visjon områder, og vi er veldig glade for å samarbeide med Ringer i Vannet. Vi opplever at det finnes mange dyktige og ressurssterke mennesker der ute som kan gjøre en stor forskjell hvis de bare får muligheten til å prøve seg. I tillegg ser vi at et rekrutteringsarbeid som legger vekt på god oppfølging og tilrettelegging er vinn-vinn for alle involverte.

Det er allerede rekruttert flere medarbeidere gjennom prosjektet, og vi ser frem til et givende samarbeid i tiden som kommer. 

Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019