Gå videre til innhold
Fra venstre, Christian Nordvik fra Nordvik Gruppen, Roger Strand og Janne Krohn-Hansen fra Ringer i Vannet.
Fra venstre, Christian Nordvik fra Nordvik Gruppen, Roger Strand og Janne Krohn-Hansen fra Ringer i Vannet.

Pressemelding -

Nordvik og Ringer i Vannet går sammen

Nordvik Gruppen AS signerte nylig konsernavtale med Ringer i Vannet og sammen skal vi arbeide for at mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet skal få en ny mulighet. 

Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft. De tar utgangspunkt i arbeidsgivers behov for arbeidskraft, finner den riktige kandidaten og åpner for en praksisperiode uten arbeidsgiveransvar. Målet er fast ansettelse og flere tilbake i arbeidslivet.

Samfunnsansvar er et av våre visjon områder, og vi er veldig glade for å samarbeide med Ringer i Vannet. Vi opplever at det finnes mange dyktige og ressurssterke mennesker der ute som kan gjøre en stor forskjell hvis de bare får muligheten til å prøve seg. I tillegg ser vi at et rekrutteringsarbeid som legger vekt på god oppfølging og tilrettelegging er vinn-vinn for alle involverte.

Det er allerede rekruttert flere medarbeidere gjennom prosjektet, og vi ser frem til et givende samarbeid i tiden som kommer. 

Emner

Regions


Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge