Gå videre til innhold
Bodø:  Driftsleder Gøran Skogstad hos Nordvik er igang med byggeprosessen.
Bodø: Driftsleder Gøran Skogstad hos Nordvik er igang med byggeprosessen.

Pressemelding -

​Nordvik starter byggeprosessen og flytter Toyota virksomheten inn i midlertidige lokaler.

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir kundemottak for verksted og salghall for nye Toyota.

- Byggeprosessen har vært under planlegging en god stund og nå er vi i gang med første trinn. Deler av det eksisterende bygget skal rives, så dermed må vi inn i midlertidige lokaler. Vi håper og tror at løsningen vil fungere godt for våre kunder, forteller driftsleder Gøran Skogstad.

Bruktbil kjeller

Hele kjelleren i Nordvik-bygget er pusset opp og bruktbilene våre flyttes hit. Bilselgerne er å finne her og i de blå containerkontorene plassert ved innkjøringen til bilanlegget. Endringen er en mileperle for oss, siden salg av bruktbil har foregått i samme bilhall siden slutten av 60-tallet, forteller Gøran Skogstad.

Kundemottak for verksted og salgshall for nye Toyota

Vi flytter inn i den tidligere bruktbilhallen og etablerer kundemottak for verksted her. Kundene vil kjenne igjen alle elementene fra Toyota butikken med blant annet kundelounch med kaffebar. Nybilene er også å finne de i samme lokalene, vi kommer egentlig til å få litt bedre plass til dem enn det vi har hatt til nå, forteller Gøran Skogstad.

Innkjøring og parkering

Innkjøringen til bilanlegget vil fortatt være den samme, rett over Statens Vegvesen og City Nord. Men forskjellen vil være at man parkerer til høyre med det samme man kommer inn på området. Den gamle hovedinngangen på andre siden av bygget skal rives og vil være innenfor byggegjerdet. Den nye midlertidige hovedinngangen vil derfor være samme inngang som har vært brukt i alle år inn til bruktbilhallen.

Arbeidet med å rive deler av det eksisterende bilanlegget starter rett etter ferien. Det vil føre til noe anleggstrafikk på området og vi beklager ulempen dette vil medføre for våre kunder, avslutter Gøran Skogstad.

Related links

Emner

Tags

Regioner


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

Elisabet Nordvik

Elisabet Nordvik

Pressekontakt Markedssjef - Nordvik Gruppen AS 950 36 560

Relaterte nyheter