Gå videre til innhold
Nordvik Toyota i Lofoten lokker med dobbeltpremiere: - RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid

Pressemelding -

Nordvik Toyota i Lofoten lokker med dobbeltpremiere: - RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid

Det er ikke hverdagskost at Nordvik Toyota i Lofoten samtidig lanserer to nye bilmodeller. Nå har RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid premiere i Norge, og Toyota-forhandler Nordvik forventer stor interesse for nyhetene i Lofoten.

Denne uken vises nye utgaver av bestselgerne Toyota RAV4 Plug-in Hybrid og Toyota Yaris Hybrid for første gang frem for kundene i Leknes. Modellene har vært Norges mest populære i sine klasser siden årtusenskiftet, og med økt ytelse, effektivitet og sikkerhet, har den lokale Toyota-forhandleren høye forventninger til nylanseringene.

- Denne dobbeltpremieren har vi og kundene virkelig sett frem til. Det er to superpopulære hybrider som nå kommer i helt nye utgaver og med det ypperste av ny teknologi, sier Trond Hardy, bilselger ved Nordvik Toyota i Lofoten.

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid kombinerer Toyotas kraftige hybridteknologi med en elektrisk rekkevidde på inntil 75 kilometer, noe som er best i klassen. Bilen har 306 hestekrefter og et intelligent AWD-system som gir rask akselerasjon, samt et bagasjerom på 520 liter og tilhengervekt på 1,5 tonn.

- Biljournalister har trillet maksimalt med antall øyne på terningen i sin vurdering av denne modellen. I tillegg til den eksklusive kjørefølelsen er den utstyrt med det aller beste og nyeste av sikkerhetssystemer. Det vet vi at er viktig for mange bilkjøpere, sier Hardy.

I likhet med RAV4 har også Toyota Yaris vært den mest populære bilen i sin klasse siden første gang den ble lansert i Norge i 1999. I den nye Yaris-modellen er hybridsystemet videreutviklet og gir i praksis enda mer elektrisk kjøring og 20 prosent bedre drivstofføkonomi enn tidligere.

- Utover å være miljøvennlig og sikker, er den nye Yaris Hybrid utviklet med lidenskap for design, kjøreegenskaper og funksjon. Dette er en kombinasjon som jeg vet mange av våre kunder i Lofoten setter pris på. Denne kommer til å bli populær, spår Hardy.

For mer informasjon:

Trond Hardy, bilselger Nordvik Toyota i Lofoten, mob. 952 57 447 e-post: trond.hardy@nordvik.no

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge