Gå videre til innhold
Det er to superpopulære hybrider som nå kommer i helt nye utgaver, sier Jørgen Wiken Furnes, bilselger hos Nordvik Toyota Namsos. Foto: Nordvik AS.
Det er to superpopulære hybrider som nå kommer i helt nye utgaver, sier Jørgen Wiken Furnes, bilselger hos Nordvik Toyota Namsos. Foto: Nordvik AS.

Pressemelding -

Nordvik Toyota Namsos lokker med dobbeltpremiere: - RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid

Det er ikke hverdagskost at Nordvik Toyota Namsos samtidig lanserer to nye bilmodeller. Nå har RAV4 Plug-in Hybrid og Yaris Hybrid premiere i Norge, og Toyota-forhandler Nordvik forventer stor interesse for nyhetene i Namsos.

Denne uken vises nye utgaver av bestselgerne Toyota RAV4 Plug-in Hybrid og Toyota Yaris Hybrid for første gang frem for kundene i Namsos. Modellene har vært Norges mest populære i sine klasser siden årtusenskiftet, og med økt ytelse, effektivitet og sikkerhet, har den lokale Toyota-forhandleren høye forventninger til nylanseringene.

- Denne dobbeltpremieren har vi og kundene virkelig sett frem til. Det er to superpopulære hybrider som nå kommer i helt nye utgaver og med det ypperste av ny teknologi, sier Jørgen Wiken Furnes, bilselger ved Nordvik Toyota Namsos.

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid kombinerer Toyotas kraftige hybridteknologi med en elektrisk rekkevidde på inntil 75 kilometer, noe som er best i klassen. Bilen har 306 hestekrefter og et intelligent AWD-system som gir rask akselerasjon, samt et bagasjerom på 520 liter og tilhengervekt på 1,5 tonn.

- Biljournalister har trillet maksimalt med antall øyne på terningen i sin vurdering av denne modellen. I tillegg til den eksklusive kjørefølelsen er den utstyrt med det aller beste og nyeste av sikkerhetssystemer. Det vet vi at er viktig for mange bilkjøpere, sier Furnes.

I likhet med RAV4 har også Toyota Yaris vært den mest populære bilen i sin klasse siden første gang den ble lansert i Norge i 1999. I den nye Yaris-modellen er hybridsystemet videreutviklet og gir i praksis enda mer elektrisk kjøring og 20 prosent bedre drivstofføkonomi enn tidligere.

- Utover å være miljøvennlig og sikker, er den nye Yaris Hybrid utviklet med lidenskap for design, kjøreegenskaper og funksjon. Dette er en kombinasjon som jeg vet mange av våre kunder i Namsos setter pris på. Denne kommer til å bli populær, spår Furnes.

For mer informasjon:

Kay Haug, driftsleder Nordvik Toyota Namsos, mob. 906 86 049 e-post: kay.haug@nordvik.no

Related links

Emner

Tags

Regioner


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

Elisabet Nordvik

Elisabet Nordvik

Pressekontakt Markedssjef - Nordvik Gruppen AS 950 36 560

Relatert materiale