Gå videre til innhold
Nr. 1 på personbil i Salten

Pressemelding -

Nr. 1 på personbil i Salten

Mens bilsalget i Bodø går ned, kan Nordvik glede seg over gode tall og flest solgte personbiler i Salten hittil i år. Det er klart vi er stolt, forteller regionleder Bjørnar Hansen i Bodø. Han forklarer at Nordvik har hatt et sterkt år, og at de er fornøyde med det totale salget på personbiler. Toyota har hatt en sterk posisjon i Salten-området i flere tiår, så dette er nok et resultat av gode prestasjoner over tid.

Hybrid-suksessen

Skal vi tro tallene er det hybrid-salget som øker mest hos Toyota. Tallene viser at det er hybrid-salget som øker mest. Faktisk er hele 90% av personbilene som er solgt hittil i år selvladende fullhybrider. Det er selvfølgelig veldig gøy, og ikke noe vi kunne se for oss når vi først lanserte første hybrid tilbake i 1997. Det er tydelig at kundene våre har oppdaget fordelene med å kjøre hybrid, forteller Bjørnar. Nå som endelig bestselgermodellen RAV4 er tilgjengelig som hybrid, har vi hybrid på så godt som alle modellene våre.

Venter en ny bestselger

I januar lanseres en helt ny modell fra Toyota, og skal vi tro på responsen blir dette en ny bestselger i vår personbilrange. Selv om ingen av kundene våre har sett Toyota C-HR i virkeligheten enda, har vi fått inn mange forhåndsbestillinger.

Økt etterspørsel også på varebil

I tillegg til gode tall på personbilsiden ser vi en spennende utvikling også på varebilsiden med en økning på 37%. Nye Hilux har vært den 3. mest solgte varebilen i distriktet, og Land Cruiser har hatt en sterk utvikling. Introduksjonen av ny ProAce viser bra takter på kontraktsinngang, men her er ikke leveransene kommet ordentlig i gang enda. 

Oktober 2016 Hittil i år Oktober 2015 Jan-okt 2015
Toyota 18 176 17 232

*Gjelder personbilsalget hos Toyota Bodø. 

Emner

Regions


Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge