Følg Nordvik Gruppen

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Narvik

Pressemelding   •   mar 20, 2019 15:29 CET

Narvik: Isak Peder Berntsen og Nina Richardsen fra Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller bilselger Nina Richardsen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Narvik denne uken.

Lekkert design og gode kjøreegenskaper. På torsdag starter premieredagene for nye Corolla i Narvik. Etter tolv års fravær returnerer den velkjente modellen til Norge, nå med hybrid drivlinje og både som 5-dørs og stasjonsvogn. -Det er en populær modell som jeg har stor tro på at vi kommer til å se mye av på veiene i Narvik og resten av landet, sier Richardsen.

Fullhybridteknologi

Mye har skjedd siden sist Corolla var tilgjengelig på det norske markedet. Den nye modellen blir tilgjengelig med to hybriddrivlinjer: en oppgradert 1.8 liters variant og en 2.0 liters variant med 180 hestekrefter. Bilselger Isak Peder Berntsen gleder seg til å vise den hybrideffektive bilen frem til kundene: -Toyota startet en grønn revolusjon da de lanserte Toyota Prius som den første hybriden for over 20 år siden. Teknologien utvikles kontinuerlig for å bli stadig mer effektiv og miljøvennlig. Når Toyota Corolla nå kommer tilbake som stasjonsvogn og 5-dørs er begge med Toyotas fullhybridteknologi som bidrar til høy andel elektrisk kjøring, sier Berntsen.

I en tid der man får inntrykket av at etterspørselen kun går mot ladbare hybrider, forteller Fossen at stadig flere kunder ser hybridbiler er det beste valget for dem. -Begrensningene ved ladbare hybrider gjør at de fortsatt ikke tilfredsstiller alle bilbehov. Hybridteknologien kommer derfor fortsatt til å være vår kjerneteknologi i mange år fremover, og vi ser enormt potensial i teknologien, både i Norge og internasjonalt, sier han.

Prislappen for Toyota Corolla starter på 313 400 kroner for 5 dørs varianten og 325 400 kroner for stasjonsvognen. 

Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019