Gå videre til innhold
Mosjøen: Salgssjef Tor Anders Johansen hos Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.
Mosjøen: Salgssjef Tor Anders Johansen hos Nordvik er klar for lansering av nye Corolla Hybrid.

Pressemelding -

Nye Toyota Corolla Hybrid er klar for Mosjøen

-Dette er en modell som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Salgssjef Tor Anders Johansen hos Toyota forhandleren Nordvik om hybridnyheten Toyota Corolla som lanseres i Mosjøen denne uken.

Lekkert design og gode kjøreegenskaper. På torsdag starter premieredagene for nye Corolla i Mosjøen. Etter tolv års fravær returnerer den velkjente modellen til Norge, nå med hybrid drivlinje og både som 5-dørs og stasjonsvogn. -Det er en populær modell som jeg har stor tro på at vi kommer til å se mye av på veiene i Mosjøen og resten av landet, sier Johansen.

Fullhybridteknologi

Mye har skjedd siden sist Corolla var tilgjengelig på det norske markedet. Den nye modellen blir tilgjengelig med to hybriddrivlinjer: en oppgradert 1.8 liters variant og en 2.0 liters variant med 180 hestekrefter. Johansen gleder seg til å vise den hybrideffektive bilen frem til kundene: -Toyota startet en grønn revolusjon da de lanserte Toyota Prius som den første hybriden for over 20 år siden. Teknologien utvikles kontinuerlig for å bli stadig mer effektiv og miljøvennlig. Når Toyota Corolla nå kommer tilbake som stasjonsvogn og 5-dørs er begge med Toyotas fullhybridteknologi som bidrar til høy andel elektrisk kjøring, sier han.

I en tid der man får inntrykket av at etterspørselen kun går mot ladbare hybrider, forteller Johansen at stadig flere kunder ser hybridbiler er det beste valget for dem. -Begrensningene ved ladbare hybrider gjør at de fortsatt ikke tilfredsstiller alle bilbehov. Hybridteknologien kommer derfor fortsatt til å være vår kjerneteknologi i mange år fremover, og vi ser enormt potensial i teknologien, både i Norge og internasjonalt, sier Johansen.

Prislappen for Toyota Corolla starter på 313 400 kroner for 5 dørs varianten og 325 400 kroner for stasjonsvognen. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Nordvik Gruppen
Stormyrveien 25
8008 Bodø
Norge