Gå videre til innhold
Asphaugen: Bilselger Markus Bergli er klar for lansering av nye Corolla og Prius på Holbergs Auto.
Asphaugen: Bilselger Markus Bergli er klar for lansering av nye Corolla og Prius på Holbergs Auto.

Pressemelding -

Nye Toyota Corolla Hybrid og Toyota Prius er klare for Steinkjer

-Dette er biler som både kundene våre og vi har gledet oss lenge til, forteller Bilselger Markus Bergli hos Toyota forhandleren Holbergs Auto.

Torsdag starter premieredagene for nye Toyota Corolla Hybrid og Toyota Prius med firehjulsdrift hos Holbergs Auto. -Dette er populære modeller vi kommer til å se mye til på veiene i Steinkjer og i resten av landet. Vi gleder oss voldsomt til å vise disse energieffektive hybridbilene frem til kundene, sier Bergli.

Fullhybridteknologi

Lekkert design og gode kjøreegenskaper. Mye har skjedd siden Toyota Corolla sist var tilgjengelig på det norske markedet. Den nye utgaven blir tilgjengelig med to hybriddrivlinjer: en oppgradert 1.8 liters variant og en 2.0 liters variant med 180 hestekrefter. Nye Prius kombinerer intelligent design og teknologi som gjør at bilen er like morsom å kjøre som den er effektiv. I tillegg leveres den nå med elektrisk firehjulsdrift. 

Steinkjer: Nye Toyota Prius AWD-i hos Holbergs Auto.

Bergli gleder seg til å vise de hybrideffektive bilene frem til kundene: -Toyota startet en grønn revolusjon da de lanserte Toyota Prius som den første hybriden for over 20 år siden. Teknologien utvikles kontinuerlig for å bli stadig mer effektiv og miljøvennlig. Når Toyota Corolla nå kommer tilbake som stasjonsvogn og 5-dørs er begge med Toyotas fullhybridteknologi som bidrar til høy andel elektrisk kjøring.

Nye Corolla Hybrid: Markus Bergli er klar for lansering.

I en tid der man får inntrykket av at etterspørselen kun går mot ladbare hybrider, sier Bergli at stadig flere kunder ser hybridbiler er det beste valget for dem. -Begrensningene ved ladbare hybrider gjør at de fortsatt ikke tilfredsstiller alle bilbehov. Hybridteknologien kommer derfor fortsatt til å være vår kjerneteknologi i mange år fremover, og vi ser enormt potensial i teknologien, både i Norge og internasjonalt, sier han.

Billigste med firehjulsdrift automatgir i sitt segment

Prislappen for Toyota Corolla starter på 313 400 kroner for 5-dørs varianten og for 325 400 for stasjonsvognen. Prisen på Toyota Prius starter på 332 700 kroner med det elektriske firehjulssystemet AWD-i. Det gjør Prius til den billigste med firehjulsdrift og automatgir i sitt segment.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge