Gå videre til innhold
​Nye Toyota Proace Electric er klar for bestilling. Den vil gi næringsdrivende et miljøvennlig alternativ uten at det går på bekostning av varerom eller utstyrsnivå. Foto: Toyota Norge AS
​Nye Toyota Proace Electric er klar for bestilling. Den vil gi næringsdrivende et miljøvennlig alternativ uten at det går på bekostning av varerom eller utstyrsnivå. Foto: Toyota Norge AS

Pressemelding -

Prisene er klare og nå starter salget av Toyotas første batterielektriske varebil.

Nye Toyota Proace Electric er klar for bestilling. Den vil gi næringsdrivende et miljøvennlig alternativ uten at det går på bekostning av varerom eller utstyrsnivå.

Toyota Proace Electric kommer i tre karosserilengder og to ulike batteristørrelser, med inntil 330 kilometer rekkevidde. Bilen vil ha samme store varerom som dagens Proace med en nyttelast på ett tonn og samtidig like mye som maksimal tilhengervekt. I tillegg er bilen, som er designet og bygget som elektrisk varebil direkte fra fabrikk, svært godt utstyrt. 

Proace Electric vil bli tilgjengelig i to utstyrsnivåer, Basic og Comfort. Her er alle prisene som nå er klare:

Modell Utsalgspris inkl. mva. og engangsavgift, frakt og levering
Proace Electric Compact 50kWt Basic 371 200
Proace Electric Medium 50kWt Basic 381 200
Proace Electric Medium 50kWt Comfort 411 200
Proace Electric Medium 75kWt Basic 426 800
Proace Electric Medium 75kWt Comfort 456 800
Proace Electric Lang 75kWt Basic 436 800
Proace Electric Lang 75kWt Comfort 466 800

Prisene er levert Nordvik sine forhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms inkludert mva, engangsavgift, frakt og registreringsomkostninger.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge