Gå videre til innhold
Selger Nordvik Last og Buss: -Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen (t.v) sammen med administrerende direktør i Team Verksted, Thomas Schiøtz. Foto: Rune Nilsen
Selger Nordvik Last og Buss: -Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen (t.v) sammen med administrerende direktør i Team Verksted, Thomas Schiøtz. Foto: Rune Nilsen

Pressemelding -

Selger Nordvik Last og Buss AS

Nordvik Gruppen selger Nordvik Last og Buss til Team Verksted. -Vi mener å levere videre en solid bedrift til trygge hender, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Nordvik Last og Buss AS ble etablert med MAN som hovedsamarbeidspartner i 1990, og som eget selskap i 1996. Hovedvirksomheten har bestått i kjøp og salg av tyngre kjøretøy, med tilhørende produkter og verkstedtjenester. Nå selger Nordvik Gruppen selskapet som er lokalisert i Tromsø, Bodø, Glomfjord og Bjerka, og selskapet endrer navn til Team Verksted Nord AS. 

-Nordvik Gruppen har vært i kraftig vekst de siste årene, og med flere spennende prosjekter på gang, ønsker vi å konsentrere oss om kjernevirksomheten vår, forteller Alexander Nordvik. Han har fungert som daglig leder for Nordvik Last og Buss de siste 11 årene, og erstattes nå av Kurt Magne Aga som trer inn som ny daglig leder fra 1. januar. 

-Team Verksted er Norges raskest voksne storbilkjede, og vi har god tro på at de vil drifte selskapet videre med stort engasjement for både kunder og ansatte. Vi mener å levere videre en solid bedrift i trygge hender, avslutter han. 

Overtakelsen skjer 5. januar 2018.

Emner

Tags

Regioner


Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Pressekontakt

Elisabet Nordvik

Elisabet Nordvik

Pressekontakt Markedssjef - Nordvik Gruppen AS 950 36 560
Alexander Nordvik

Alexander Nordvik

Nordvik Gruppen AS - Nordvik Mobility AS 909 44 596
June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert materiale