Gå videre til innhold
Toyota ble salgsvinneren i Salten

Pressemelding -

Toyota ble salgsvinneren i Salten

I 2016 ble det kjøpt 1 709 personbiler i Salten, hvorav 246 av disse var av merket Toyota. Også totalt i Salten solgte Toyota mest, med 294 biler. Dette viser ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Toyota er representert i alle kommunene i Salten, hvor Nordvik har verksteder i Glomfjord, Halsa, Fauske og Ulsvåg.

Regionleder i Salten, Bjørnar Hansen er fornøyd med utviklingen. -2016 er året hvor mye falt på plass på produktsiden hos Toyota. I året som var lanserte Toyota flere nye modeller som fikk god respons hos kundene våre. Nye RAV4 Hybrid, Proace og Hilux ble godt mottatt både på personbil- og varebilsiden. I tillegg fikk vi nykommeren Toyota C-HR som ble lansert helt på tampen av året. Vi forventer at disse blir ytterligere forsterket i 2017, blant annet fordi Proace blir tilgjengelig i enda flere varianter. Over 80% av det totale personbilsalget var hybrid. Dette har også ført til en positiv utvikling for kundetilfredshetsmålingene. Kunder som velger selvladende fullhybrider er våre mest fornøyde kunder.

I Salten finner vi fire av Toyota sine modeller på listen over de ti mest solgte bilene i 2016. Ikke overraskende troner RAV4 høyt på listen, men Yaris, Auris og Avensis scorer også i Salten-området. 

Emner

Regions


Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge