Gå videre til innhold
På topp: Holbergs Auto er fornøyd med at Toyota ble det mest solgte bilmerket i 2017.
På topp: Holbergs Auto er fornøyd med at Toyota ble det mest solgte bilmerket i 2017.

Pressemelding -

Toyota ble salgsvinneren i Steinkjer

Vi er ydmyk og stolt, sier Tore Suul hos Holbergs Auto om salgstallene for 2017.

I 2017 ble det kjøpt 591 personbiler i Steinkjer, hvor 93 av disse var av merket Toyota. Også totalt i Steinkjer ble Toyota størst med en markedsandel på 14,8% viser de ferske tallene fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Salgssjef hos Holbergs Auto, Tore Suul er fornøyd med utviklingen. -Det er klart vi er fornøyd. Teamet har lagt stor innsats i å skape gode kundeopplevelser, og vi er ydmyk og stolt over at kundene har valgt oss, forteller han.

Hybrid på topp

På personbilsiden er det hybrid som er den store vinneren. I fjor besto 90% av det totale personbilsalget hos Holbergs Auto av hybrid. Tore forteller at nykommeren C-HR fikk en god start, i tillegg til at både RAV4 og Yaris solgte godt. Hybridteknologi har vært et viktig satsingsområde de siste årene, og det er gøy å se at flere oppdager fordelene med å kjøre hybrid. Vi ser tydelig at hybridsalget har ført til en positiv utvikling for kundetilfredshets målingene, hvor kunder som velger selvladende full-hybrider er våre mest fornøyde kunder.

Nå ser de frem til et nytt år i ny butikk. Butikken på Asphaugen ble ferdig med oppussingen rett før jul, og står nå klar for å møte kundene etter ny Toyota standard.

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge