Gå videre til innhold
Toyota Nordvik skal konkurrere om den gjeve tittelen «Årets Nykommer» i Oslo i april.
Toyota Nordvik skal konkurrere om den gjeve tittelen «Årets Nykommer» i Oslo i april.

Pressemelding -

Toyota Nordvik kan bli årets nykommer

Toyota Nordvik er nominert som årets nykommer i konkurransen «Årets nyhetsrom» av Mynewsdesk. Sammen med Gjensidige og Norconsult skal de konkurrere om den gjeve tittelen «Årets Nykommer» i Oslo i april.

Nordvik har siden høsten 2016 jobbet aktivt med innholdmarkedsføring. Gjennom sitt eget nyhetsrom har de publisert artikler, pressemeldinger og blogginnlegg innen temaene bil og eiendom.

-Det er utrolig hyggelig å bli trukket frem i en slik sammenheng. Her konkurrerer vi mot flere sterke merkevarer, og vi hadde nok ikke sett for oss en nominasjon etter så kort tid. Frem til nå har vi brukt tiden til å gjøre oss kjent med hvordan vi på best mulig måte kan produsere innhold som oppfattes som relevant og informativt av våre interessenter, både presse og kunder. Hovedfokuset har vært å levere gode artikler av høy kvalitet, og det er tydelig at vi har gjort noe riktig, forteller June Pedersen i Nordvik.

Nyhetsrommet til Nordvik er godt besøkt. I januar ble blogginnlegget «Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen Fredrik er en av dem» trukket frem som ett av de mest leste blogginnleggene i Mynewsdesk i 2016, i godt selskap med nasjonale merkevarer som Storebrand og Telehjelpen. 2017 har fått en god start, og allerede tidlig i februar var alle tidligere leserrekorder internt slått med pressemeldingen «Dette må være en av Norges råeste tungbergere». 

Emner

Regions


Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge