Gå videre til innhold
Toyota på salgstoppen: RAV4 er Svolværs mest kjøpte bilmodell første halvår. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Toyota på salgstoppen: RAV4 er Svolværs mest kjøpte bilmodell første halvår. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Toyota på topp i Lofoten første halvår

Ingen andre bilmerker har solgt flere biler i distriktet så langt i år enn Toyota. -En tillitserklæring, sier Ole Jonny Lorentzen fra Toyota forhandleren Nordvik på Leknes.

Ferske tall fra bilsalget i årets første halvår fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at Toyota har kjørt forbi alle konkurrenter i antallet nyregistrerte biler. Med 48 nye person- og varebiler, oppnår Toyota en markedsandel på 27,4 prosent, foran Suzuki og Volvo på henholdsvis 17,1 prosent og 12 prosent.

-Det er en stor tillitserklæring at så mange velger å handle lokalt. Vi legger bak oss et fantastisk år med mange fornøyde Toyota eiere, sier Ole Johnny.

Mest kjøpt: Toyota RAV4. Foto: Nordvik AS / Drone Nord.

RAV4 på topp

Toyota RAV4 er distriktets mest kjøpte bilmodell, med 34 solgte biler, fremfor Suzuki S-Cross og Volvo C40 med 21 og 11 biler. -RAV4 er en allsidig SUV som passer markedet i Lofoten godt. Bilen leveres både som hybrid og plug-in Hybrid, hvor sistnevnte lar deg kjøre elektrisk store deler av hverdagen. En solid familiebil med romslig bagasjerom for både vogn, bagasje og utstyr, avslutter Ole Jonny.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

M Nordvik AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge