Gå videre til innhold
Toyota på topp: Daglig leder Toni Gjessing (t.v) og salgssjef Tor Skagen (t.h) fra Toyota forhandleren Nordvik på Sortland. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Toyota på topp: Daglig leder Toni Gjessing (t.v) og salgssjef Tor Skagen (t.h) fra Toyota forhandleren Nordvik på Sortland. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Toyota på varebiltoppen på Sortland første halvår

Ingen andre bilmerker har solgt flere varebiler på Sortland så langt i år enn Toyota.

Ferske tall for bilsalget i årets første halvår fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at Toyota har kjørt forbi alle sine konkurrenter i antallet nyregistrerte varebiler. Med 30 nye varebiler, oppnår Toyota en markedsandel på 44,8 prosent på Sortland, foran Mercedes-Benz og Peugeot med en markedsandel på henholdsvis 29,9 og 10,4 prosent.

Fornøyd

Toni Gjessing fra Toyota forhandleren Nordvik på Sortland er fornøyd med resultatene: -Toyota har hatt en solid varebilsatsning de siste årene med produkter som treffer markedet godt. Vi er heldige som har muligheten til å tilby et bredt spekter av varebiler som passer godt både til små og store bedrifter. Vi er veldig fornøyde med salgsresultatene og setter stor pris på at bedriftene i Vesterålen velger å handle lokalt.

Toyota Hilux på topp

Toyota Hilux er distriktets mest kjøpte bil første halvår med 25 solgte biler, foran Mercedes-Benz Vito og Peugeot Expert med 17 og 4 biler. Den solide pickupen har 3,5 tonn hengervekt og er kjent for sin unike fremkommelighet i ulent terreng.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

M Nordvik AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge