Gå videre til innhold
Nytt bilmerke: Christian Nordvik fra Lexus Bodø og Knut-Erik Jahnsen fra Lexus Norge. Foto: DroneNord/Nordvik.
Nytt bilmerke: Christian Nordvik fra Lexus Bodø og Knut-Erik Jahnsen fra Lexus Norge. Foto: DroneNord/Nordvik.

Pressemelding -

Vellykket åpning av Lexus Bodø

Luksuriøse biler, sushi og god stemning sto på menyen da Lexus ønsket velkommen til ny bilforhandler i Bodø denne uken. -Det er en drøm som går i oppfyllelse, fortalte Morten Teksnes som er ny salgssjef hos Lexus Bodø.

Tirsdag kveld var gjester samlet på Stormyra for introduksjonen av et nytt bilmerke. Den nye Lexus forhandleren er den 11. forhandleren til bilmerket i Norge, og det er Nordvik som står bak etableringen.

Kvelden ble åpnet med velkomsttale fra daglig leder, Christian Nordvik, som trakk fram onkelen som en motivasjon for etableringen av bilmerket: -Det er 20 år siden Per Nordvik startet arbeidet med Lexus i Bodø, og da er det ekstra fint å stå her i dag. Lexus har vunnet Autoindex åtte år på rad, og vi skal gjøre det vi kan for at dere forblir de mest tilfredse bileierne i Norge. Vi er ydmyke og stolte, og gleder oss til å ta fatt på eventyret.

Knut-Erik Jahnsen fra Lexus Norge hadde tatt turen til åpningen: -Vi er stolte over at Lexus Bodø endelig er på plass, og gleder oss over å samarbeide med Nordvik som er en trygg og lokal aktør. Bodø er en spennende by i utvikling, og mottakelsen har vært formidabel.

Den nye Lexus forhandleren er flyttet inn i midlertidige lokaler, før de i juni 2020 skal være på plass i Nordvik sitt nye bilanlegg på Stormyra.

Se video fra åpningen her:

Video: DroneNord/Nordvik.

Related links

Emner

Tags

Regioner


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS, O.P. Fure AS, Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS. Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Nordvik med døtre eies av Nordvik Gruppen og består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Nordvik Mobility tilbyr leiebiler og mobilitettjenester.

Nordvik Eiendom driver med kjøp, salg, innleie, utleie og utvikling av eiendommer. Eiendomsporteføljen vår består i dag av 26 bygg som driftes og forvaltes gjennom våre selskaper.

Pressekontakt

Christian Nordvik

Christian Nordvik

Daglig leder - Nordvik AS 918 49 853

Relatert materiale

Relaterte nyheter